Farbror Nikos restaurang recenserad i Aftonbladet

Farbror Nikos restaurang och galleri (då Glasbruket café) är listat i Aftonbladets stora caféguide.

“Sedan Glasbruket öppnade har det lilla caféet bredvid fått en rejäl uppryckning. Olika konstnärer presenterar sina verk på väggarna, själv sitter man skönt på bänkar med stora kuddar bakom ryggen. Uteserveringen, inhyrd i SL:s gamla stationsbyggnad, är en lisa för själen. Trots trafikbuller från vägen tätt intill har man lyckats skapa en lugn oas med atmosfär och utsikt över Saltsjön, hängmatta och infravärme”, är Aftonbladet redaktörens egna ord om Farbror Nikos restaurang och galleri.

>> Läs hela recensionen i Aftonbladet

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: