Underbara gästrecensioner på Cafekartan

Har du redan läst de underbara recensionerna för Farbror Nikos restaurang & galleri på cafekartan.se?

Gästbetyg för Farbror Nikos restaurang och galleri på cafekartan.se”Mysigaste cafeet i stan! Ett måste för de som är greklandsentusiaster och/eller konstintresserade då det ständigt är olika utsällningar som pågår. Mycket god mat och härlig personal, familjär stämning”, skriver Farfallina.

Gästbetyg för Farbror Nikos restaurang och galleri på cafekartan.se”Hit blir det att gå fler gånger när man är i Stockholm. Underbar personlig service och en väldigt trevlig mysig liten lokal, med bra priser. Latten var riktig god. Nästa gång blir det att prova deras mat”, skriver Patrik Averin.

>> Läs själv alla recensioner eller recensera själv

Publicerad av Konstantin Irina

Marknadschef med fokus på digital tillväxt på Philips, Electrolux, ICA, SCA / Essity och Arbetsförmedlingen. Bloggare och påverkare i Nacka, belönad med utmärkelsen Årets Nackabo, ett demokratistipendium och Arne Nyhammer-stipendiet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s