Midsommarstängt på Farbror Nikos restaurang & galleri

Fredag, 24 juni och lördag, 25 juni håller Farbror Nikos tyvärr stängt så att du kan i lugn och ro fira Midsommar med nära och kära. Så titta gärna förbi på torsdag för att fylla upp ditt förråd med baklava, kourabiedes och annat gott inför helgen.

Eftersom Midsommar har i sin ursprungliga bemärkelse haft att göra med soldyrkan, så hoppas Farbror Nikos att det blir fint väder framöver, så att du kan njuta av vår hemlagade mat, goda kakor och en och annan läskande dryck på uteserveringen och i paviljongen framöver.

Farbror Nikos uteservering på Katarinavägen
Farbror Nikos uteservering på Katarinavägen

 

Publicerad av Konstantin Irina

Marknadschef med fokus på digital tillväxt på Philips, Electrolux, ICA, SCA / Essity och Arbetsförmedlingen. Bloggare och påverkare i Nacka, belönad med utmärkelsen Årets Nackabo, ett demokratistipendium och Arne Nyhammer-stipendiet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s