Sofia Norberg visar oljemålningar på Farbror Nikos café och galleri

Konstnären Sofia Norberg är aktuell med en mindre utställning på Farbror Nikos café och galleri där hon visar sina målningar i oljefärg på masonit.

Hon målar både mer abstrakta som mer figurativa bilder föreställande människor i landskap och vyer med hus, gator och träd. En av bilderna i den nästnämnda kategorin heter Vinter och är 40 x 40 cm stor, föreställande två kvinnliga figurer – kanske mor och dotter som tittar mot en sjös eller skärgårdens tillfrusna yta. >> Se fler målningar av Sofia Norberg

Sofia har gått i Västerås konstskola, Uppsala konstskola inom folkuniversitetet och Pernbys målarskola. Hon har ställt ut på Västerås konstmuseum, Västerås stadsbibliotek, Folkets hus i Bagarmossen, Galleri Tyresta, Norra Djurgårdens värdshus, Galleri Hagström i Gamla stan och Folket hus i Årsta. >> Läs mer om Sofia Norberg

Sofia Norberg - utställning oljefärg på masonit - Farbror Nikos café och galleri i Stockholm
>> Klicka på bilden för fler foton från utställningen

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: