Farbror Nikos kaffe-, te- och dryckesmeny nu på hemsida

Nu när det är lite kyligare i Stockholm och många letar efter något värmande att dricka, har vi lagt upp Farbror Nikos kaffe-, te- och dryckesmeny på hemsidan.

Frappé, färskpressad apelsinjuice och kaffe hos Farbror NikosFarbror Nikos erbjuder olika sorters kaffe och varm choklad, ekologiskt te, chai latte, myntate och så klart rooibos. >> Klicka här för att se hela menyn

Visste du förresten att rooibos, som serveras av Farbror Nikos med en apelsinskiva, har i århundraden använts som medicinaldryck i södra Afrika? Den kom dock först på 1700-talet till Europa och nämndes 1772 av svenska botanikern Carl Thunberg. Rooibos innehåller inte tein eller koffein, men däremot en massa antioxidanter. Den blir inte heller besk av att dra för länge, utan den får mer arom istället. >> Läs mer om rooibos på Wikipedia

Publicerad av Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: