Bilder från Mona Theresia Forséns vernissage i Farbror Nikos nya lokaler

3 mars hade konstnären och scenografen Mona Theresia Forsén vernissage i Farbror Nikos utökade restaurang, café & galleri på Katarinavägen 19. Om du inte har sett utställningen eller de nya lokalerna, så är det här bildspelet ett tillfälle att kika in.

Detta bildspel kräver JavaScript.

De nya lokalerna bjuder på många olika sittmöjligheter – allt från bekväma antika soffor och fönsterbord med barstolar för att du ska kolla på flanerare till klassiska bord, stolar, bänkar och ett sitthörn dit du kan dra dig tillbaka.

Nu finns det också mycket väggyta för utställningar. Den smarta punktbelysningen gör att tavlorna syns ännu bättre.

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d