Soligt julklappstips: Ge en semesterresa till Grekland i julklapp

Farbror Nikos har klurat ut vilket som borde bli årets julklapp: En semesterresa med garandetad sol, blått hav, vackra stränder, god mat och trevliga människor i Agia Marina på ön Aegina utanför Athen, Grekland.

Om du bokar din vår-, sommar- eller höstresa 2013 senast 31 december 2012 på Hotel Karyatides eller Hotel Voula, får du betala endast 200 euro / vecka för en semesterlägenhet för två med kokvrå, kyl, luftkonditionering, toa och balkong.

Om du är sugen på det, hör gärna av dig till Sophia Michailos på sophia.michailos@gmail.com / tel. 070-383 0776.

Ge en semesterresa till Grekland i julklapp

 

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: