Ett Ögonblick för att titta på Margareta Sivners bildväv

Andra mars invigs Margareta Sivners utställning Ett Ögonblick i Farbror Nikos stora utställningslokal som gästas fram till 28 mars. Hon visar bildväv som har tagits fram med stor tidsinsats och tålamod.

Margareta Sivner - Ett Ögonblick - utställning hos Farbror Nikos

Så här säger Margareta Sivner om sig själv:

Om man ska arbeta med bildväv behöver man ha mycket tid och tålamod. Men för mig har det varit den bästa tekniken för att få fram det jag vill säga med mina bilder.

Jag är utbildad på Konstfack i keramik. Som textilkonstnär är jag självlärd. Jag har arbetat sedan 70- talet och har haft många utställningar; separat och med kolleger och har deltagit i jurybedömda större utställningar.

Landsting och kommuner har köpt och jag har fått 5 stipendier, bl.a. Statens konstnärsstipendier 2 gånger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s