2 – 31 april: Art exhibition for cool people av Anna Gyllenklev hos Farbror Nikos

Andra till sista april 2013 visar Anna Gyllenklev sin utställning Art exhibition for cool people på Farbror Nikos café och galleri. Detta är en utsällning är till för alla. För de som älskar former, färger och livet. För de som vill ha inspiration, titta på någonting och ha det gott. För de som inte förstår sig på konst men vill försöka att förstArt exhibtion for cool people av Anna Gyllenklev hos Farbor Nikos. För de som bara vill ta en fika och självklart för de som inte vill gå alls men ändå hamnar här.

”Konst är för mig ett väldigt luddigt begrepp som innefattar det mesta. Det är en värld där ingenting är rätt eller fel eftersom jag alltid kan referera till att det är just KONST och ingen vet egentligen vad det är. Jag målar inte för någon annans skull eller för att sälja, jag målar för att det ger mig egentid och tillfredställelse på ett plan som är svårt att beskriva. Detta är min första utställning och jag vill att alla ska vara med och dela denna med mig”, förklarar Anna Gyllenklev.

Anna är 27 år gammal och har studerat textil- & modedesign på Skara folkhögskola, konst på Falkenbergs konstskola och design på Nordisk designskola.

Art exhibtion for cool people av Anna Gyllenklev hos Farbor Nikos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s