Sugen på picknick? Farbror Nikos har rätt mat & dryck

klart för picknick i parken - farbror nikos fräscha sallader, kaffe, kakor och läsk

Nu när vardagskvällar och helger börjar bli torrare och varmare är du kanske sugen på att sitta med kompisar i någon park eller varför inte på något av Stockholms torg och utsiktsplatser? Farbror Nikos har självklart fräscha sallader, enkla varmrätter, kaffe, kakor och läsk för avhämtning.

De hetaste parkerna i närheten av Farbror Nikos på Katarinavägen 19 är Vitabergsparken, Blecktornsparken och Tantolunden. Andra sköna platser att sita på och njuta av utsikt, väder och flanerare är Nytorget, Fjällgatan, Fåfängan, Stortorget och Norra hammarbyhamnen. >> Spana in Farbror Nikos sallader & varmrätter, kaffe & kakor

klart för picknick i parken - farbror nikos fräscha sallader, kaffe, kakor och läsk

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d