3 – 16 augusti: Anna Liljestrand ställer ut Med Dina Ögon hos Farbror Nikos

Anna Liljestrand ställer ut Med Dina Ögon hos Farbror Nikos café & galleri på Katarinavägen 19 i Stockholm

3 till 16 augusti 2013 gästas Farbror Nikos café & galleri av Anna Liljestrands utställning Med dina ögon. Anna, en emigrerad skåning med skorrande R, ställer för första gången ut i Stockholm. Tidigare kunde du ta del av hennes bilder i utställningar i Skåne, Halland och Örebro.

Så här skriver Anna om Med Dina Ögon:

”Med dina ögon är för mig ett självklart val av namn på min utställning. Jag vill inte förmedla eller visa något självklart. Det jag tecknar eller målar är det uttryck jag känner, det du ser är din bild av det hela. Inget rätt eller fel bara olika sätt att se Med dina ögon. Jag målar uttryck, tankar och det som inte finns vill jag visa”.

>> Läs mer om tidigare utställningar hos Farbror Nikos café & galleri

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s