Lisa Lancing ställer ut kaffemålningar på Farbror Nikos café & galleri

Lisa Lancing: Coffee stains - uställning på Farbror NIkos café & galleri

1 mars till 4 april ställer Lisa Lancing ut experimentell konst i form av kaffemålningar på canvas och akvarellpapper. Coffee Stains heter utställningen på Farbror Nikos café & galleri.

“What brought me into this exhibition? ” I was raised in a artistic family with all colours around. I tried the most of tecniques and after studies at different art schools I notised that coffe has a magic colour, that colour our mornings everyday I thought to my self why wouldn’t I bring this inspiration on paper so we can colour our walls permanently so we can have The inspiration all day”, förklarar Lisa.

Välkommen också till vernissage lördag, 8 mars kl. 12:00 – 17:00.

Den tysta musiken av Ulla Kristina Jansson Wall

Utställningen förlängs under mars Farbror Nikos lilla café & galleri. Ulla är utbildad pianist, kammarmusiker och pianopedagog. Hon har gått i Sveriges Radios musikskola på Edsberg slott där hon studerade hos Prof. Hans Leygraf. Hon har också besökt Musikhögskolan i Stockholm samt Staatliche Hochschule für Musik und Theater i Hannover, Tyskland.

 

 

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: