Farbror Nikos avslöjar sina bästa kakrecept i magasinet BAKA

Farbror Nikos med kourabiedes och koulourakia i magasinet BAKA

Aller Medias magasin BAKA överraskar i årets andra nummer med ett reportage på fyra och en halv sidor hos Farbror Nikos där han berättar om sitt café, sina gäster och hans syn på jobb och mat. Han avslöjar också sina ”hemliga” recept på baklava, de grekiska mandelkakorna kourabies och påskkakorna koulourakia.

Hembakta kakor hos Farbror Nikos: Baklava, kourabiedes och koulouriMoussakan är bland den bästa i stan, och de söta kakorna är fantastisk (om än inte lika söta som i Grekland för det gillar inte vi svenskar, Nikos har fått anpassa sig)”, skriver BAKAs Åsa Swanberg.

”Folk ringer hit och frågar om jag vill ha mer jobb, men jag säger att de har ringt fel ställe. Jag vill ha mindre jobb!”, svarar Farbror Nikos när han får frågan hur han reagerar på de många förfrågningarna som kommer in.

-> Klicka här om du vill veta mer om matreportern Åsa Swanberg

-> Klicka här för att prenumerera på tidningen BAKA

/ Konstantin C Irina

Farbror Nikos med kourabiedes och koulourakia i magasinet BAKA

 

Publicerad av Konstantin Irina

Marknadschef med fokus på digital tillväxt på Philips, Electrolux, ICA, SCA / Essity och Arbetsförmedlingen. Bloggare och påverkare i Nacka, belönad med utmärkelsen Årets Nackabo, ett demokratistipendium och Arne Nyhammer-stipendiet.

En tanke på “Farbror Nikos avslöjar sina bästa kakrecept i magasinet BAKA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s