Välkommen att fika & sola på Farbror Nikos uteservering vid Slussen!

Farbror Nikos uteservering på Katarinavägen

Solen skiner. Temperaturen klättrar. Och du känner säkert behovet att få lite färg i ansiktet och att umgås med nära och kära. Välkommen i så fall till Farbror Nikos uteservering på Katarinavägen 19 i Stockholm.

Det finns några bord längs med Katarinavägen mittemot Sjöfartshotellet, en större uteservering ”bakom” Farbror Nikos café & galleri, och en paviljong med utsikt mot Saltsjön, Gamla Stan och Djurgården för dig som föredrar skugga.

Njut av Farbror Nikos lätta, moderna medelhavsrätter, kakorna som bakas av Farbror Nikos på caféet efter stängningsdags, de smaskiga profiterolerna som ofta görs på beställning och så klart kaffe, frappé, färskpressad appelsinjuice & läsk.

Farbror Nikos uteservering på Katarinavägen
Farbror Nikos uteservering på Katarinavägen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s