Rösta vad som gör Farbror Nikos bruschette så smaskig!

Farbror Nikos smaskiga bruschette med bl.a. mozzarella

Inte allt på Farbror Nikos meny har sina rötter i Grekland. Bland lunchrätterna finns också den mer Italien- och Frankrike-inspirerade bruschette eller bruschetta med ruccola-sallad, rostat bröd, mogna hackade tomater, smältad ost, olivolja och välförtjänta vitlöken.

Farbror Nikos smaskiga bruschette med mozzarella, blandat sallad, hackad tomat, vitlök, olivolja, ruccola, rostad bröd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s