Ställ ut tavlor och fotografier hos Farbror Nikos under sommaren!

Margareta Helin ställer ut hos Farbror Nikos café och galleri på Katarinavägen 19 i Stockholm

Bara åren 2012, 2013 och 2014 har ett 40-tal konstnärer – främst målare och fotografer men också klädskapare och musiker – ställt ut eller uppträtt i utställningslokalerna på Farbror Nikos café & galleri, Katarinavägen 19 i Stockholm. Nu finns det lediga perioder under sommaren som du kan nyttja för utställningar, vernissage och små evenemang.

Farbror Nikos har två utställningsrum, ett större och ett mindre. Självklart kan Farbror Nikos även ta hand om catering för vernissage och andra evenemanger.  Utställningar och andra öppna evenemang marknadsförs här på webben, i social media (Facebook, Twitter och Google+) och i lokaltidningar som Södermalmsnytt och Mitt i Södermalm.

Eller hör av dig till Sophia Michailos (sophia.michailos@gmail.com) om du vill ställa ut.

Spana in tidigare utställningar

Klicka här om du vill se en översikt över tidigare utställningar eller njut av bildspelet nedanför.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Publicerad av Konstantin Irina

Marknadschef med fokus på digital tillväxt på Philips, Electrolux, ICA, SCA / Essity och Arbetsförmedlingen. Bloggare och påverkare i Nacka, belönad med utmärkelsen Årets Nackabo, ett demokratistipendium och Arne Nyhammer-stipendiet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s