Tre svenska och tjeckiska öl på flaska i Farbror Nikos kyl

Tre olika öl på flaska hos Farbror Nikos café & galleri: Mariestads export, Bulldog pale ale och Krusovice imperial

Farbror Nikos har tagit in tre olika ölsorter: Mariestads Export, Sleepy Bulldog pale ale från Gotlands Bryggeri samt tjeckiska premiumölen Krusovice Imperial.

Tre olika öl på flaska hos Farbror Nikos café & galleri: Mariestads export, Bulldog pale ale och Krusovice imperialMariestads Export, 50 cl, 5,3 %. Utpräglad maltaromatisk doft med tydligt inslag av rostade toner. Tydlig maltfyllighet med liten balanserad sötma och lång maltrostad eftersmak.

Sleepy Bulldog pale ale från Gotlands Bryggeri, 4,8 %. Humlearomatisk smak med inslag av aprikoser, sirap, apelsinskal, örter och knäckebröd. Humlearomatisk doft med inslag av aprikoser, sirap, mandarin och örter.

Krusovice Imperial, premiumöl från Tjeckien, 5 %. Krušovice har, jämfört med andra tjeckiska lager, en fylligare, djupare och mer balanserad smak och beska. Maltaromatisk doft med humle och jästtoner.

Klicka här för att läsa vilka andra drycker Farbror Nikos serverar.

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: