Rebecka Nyberg ställer ut The World From My Eyes på Farbror Nikos café & galleri

Rebecka Nyberg - utställning The world from my eyes - hos Farbror Nikos café & galleri på Katarinavägen 19, Södermalm, Stockholm

15 till 30 september är du välkommen att titta på Rebecka Nybergs konstutställning “The world from my eyes” på Farbror Nikos café & galleri på Södermalm, Katarinavägen 19 vid Slussen.

”Konsutställningen har jag fått inspirerat från alla jag har nära mig. De människorna som har ställt upp för mig under de dystra och de bäste delarna i min tid i Stockholm” säger Rebecka. Tavlorna är målade i färgstarka nyanser i akryl.

Rebecka Nyberg är född och uppvuxen i Kiruna. Hon började måla som liten med sin pappas farbror, Björn Nyberg. (Nypan). “Det allra första jag målade med var pastellkritor i hans lilla husvagn. När jag blev större lärde han mig olika oljemålningstekniker med kniv”, säger hon.

“Vintern 2011 flyttade jag till Stockholm, Stockholm välkomnade mig med en glädjebomb av ljus och färger. Jag blev förtrollad av allt liv på gatorna och alla de underbara människorna som jag har träffat under de åren som jag bott här”, fortsätter hon.

Farbror Nikos café & galleri har öppet mån-fre kl.11-18 och lör kl. 12-17. Välkommen att titta på Rebeckas bilder och / eller att ta en lunch eller fika.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: