Rebecka Nyberg & Philippa Johnsson ställer ut Painful Truth

Rebecka Nyberg & Philippa Johnsson ustställning Painful Truth på Farbror Nikos café & galleri på Katarinavägen 19 i Stockholm

Rebecka Nyberg och Philippa Johnsson är 1 till 30 oktober 2015 aktuella med konstutställningen “Painful truth” på Farbror Nikos café & galleri på Katarinavägen 19 i Stockholm.

Utställningen inspireras av alla starka kvinnor i olika sorters relationer, från de mörkaste till de härligaste känslorna man kan ha i olika sorters förhållanden.

All konst tilltalar människor olika och kan tolkas på många sätt, vi vill väcka starka känslor hos olika människor. Rebecka målar med akryl och Philippa målar med olja.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mer om Philippa Johnsson

Jag är född i Stockholm och har bott här hela mitt liv. Trotts det har jag mina rötter i både Ryssland och Sydafrika. Så länge jag kan minas har konst intresserat mig. Men det är inte fören nu jag känner mig redo att ta nästa steg i konst världen. Detta blir första gången jag visar upp min konst för allmänheten.

Mer om Rebecka Nyberg

Född och uppvuxen i det kalla Kiruna, Jag började måla som liten med min pappas farbror, Björn Nyberg. (Nypan) Det allra första jag målade med var pastellkritor i hans lilla husvagn. När jag blev större lärde han mig olika oljemålningstekniker med kniv. Vintern 2011 flyttade jag till Stockholm, där mötes jag av en livlig stad som förändrade mitt sett att se på världen och därigenom förändrades även mitt målande. Jag utvecklades som konstnär och blev kär i Stockholms charm. Nu målar jag med färgstarka akrylfärger, jag hittar inspiration i allt från livliga gator till färglösa människor.

Följ Rebecka & Philippa på Instagram

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d