Orsi Mild utställningen “färgglada ögonblick” på Farbror Nikos café & galleri

Orsi Mild ställer ut färgglada ögonblick på Farbror Nikos café & galleri på Katarinavägen 19 i Stockholm

18 oktober till 1 november 2015 är du hjärtligt välkommen till Orsi Milds utställning “färgglada ögonblick” på Farbror Nikos café & galleri på Katarinavägen 19 i Stockholm. Hennes färgstarka och fantasifulla tavlor skapar glädje.

Hon är medlem i Svenska konstnärsförbundet och har haft många utställningar både i Sverige och utomlands. Hon målar djur som beter sig som människor. Lekfullheten och enkelheten påminner oss om livets fina ögonblick, vilket även kan uppfattas som en protest mot den materiella världen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mer om Orsi Mild

Fil.mag. i pedagogik, lärare, fritidspedagog och driftig konstnär. Konstnärlig utbildning: teoretiska och praktiska konstnärliga kurser på högskolenivå samt C-uppsats i konsthistoria. Hon är medlem i Svenska konstnärsförbundet och har haft många utställningar både i Sverige och utomlands. Många sålda tavlor, flera av dem finns på offentliga ställen. År 2014 publicerades en av hennes sagor med egna illustrationer i en ungersk barnboksantologi. Just nu jobbar hon på svenska böcker.

Hon gör inga tryck av sina tavlor, allt finns endast i ett exemplar. Läs mer om Orsi Mild

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: