12 nov: Zoie Finer duo spelar jazz på afterwork hos Farbror Nikos

Sångerskan Zoie Finer uppträder på Farbror Nikos café, restaurang och galleri på Katarinavägen 19 i Stockholm

12 november klockan 17:30 till 21:00 är du välkommen på en afterwork hos Farbror Nikos på Katarinavägen 19 i Stockholm för att lyssna på jazzduon Zoie Finer, äta middag eller bara ta ett glas vin eller öl.

Restaurangen öppnar klockan 17:30. Farbor Nikos kommer att servera ett flertal moderna medelhavsrätter från menyn. Självklart kommer det även att finnas alternativ till vegetarianer. Till det kan du välja vin, öl, prosecco, cider, läsk eller mineralvatten.

Klockan 19:00 startar musiken. Begåvade artisten Zoie Finer sjunger samtidigt som fantastiska Pelle Karlström spelar piano. Zoie är utbildad i diverse musikstilar, främst jazz, pop, rock och visor på bland annat Kungliga Musikskolan. Hon är syster till Sarah Dawn Finer och har sjungit på bl.a. Fasching.

Missa inte den här kvällen. Antal platser är begränsat, så kom gärna i tid. Fritt inträde!

Sångerskan Zoie Finer uppträder på Farbror Nikos café, restaurang och galleri på Katarinavägen 19 i Stockholm

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: