30 januari: Årets första jazz afterwork med Zoie Finer duo på Farbror Nikos café & galleri

Zoie Finer & Pelle Karlström underhåller med jazz på after work hos Farbror Nikos restaurang, café & galleri

Efter flera lyckade kvällar förra hösten, inleder nu sångerskan Zoie Finer och pianisten Pelle Karlström året med en jazz afterwork på Farbror Nikos, restaurang, café & galleri den 30 januari, klockan 18:00 – 20:00. Förutom fantastisk musik och underhållning kan du äta middag eller bara ta ett glas vin eller öl.

Restaurangen öppnar klockan 17:00. Farbor Nikos kommer att servera ett flertal moderna medelhavsrätter från menyn (för middagsbokning tel. 08 – 46 200 17). Självklart kommer det även att finnas alternativ till vegetarianer. Till det kan du välja vin, öl, prosecco, cider, läsk eller mineralvatten.

Begåvade artisten Zoie Finer sjunger samtidigt som fantastiska Pelle Karlström spelar piano. Zoie är utbildad i diverse musikstilar, främst jazz, pop, rock och visor på bland annat Kungliga Musikskolan.

Missa inte den här kvällen. Evenemanget finns också som Facebook event.

Fri entré!

Zoie Finer & Pelle Karlström underhåller med jazz på after work hos Farbror Nikos restaurang, café & galleri
Zoie Finer & Pelle Karlström underhåller med jazz på after work hos Farbror Nikos restaurang, café & galleri

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d