7-28 februari: Lotten Lundgren ställer ut Hjältinnan på Farbror Nikos café, galleri och jazzklubb

Den 7-28 februari ställer Lotten Lundgren ut sina verk hos Farbror Nikos Café & Galleri. Temat för utställningen är Hon som inte stöptes av normen eller lät sin röst drunkna i havet av tjurskallighet över hur en människa ska vara.

Hon visste att hon hade många fler egenskaper än så. Bra egenskaper. De använde hon när hon ropade högt, högt. Att om hon är det ena betyder det inte att hon inte får vara det andra. Och framför allt, att en hjältinna är en hjältinna och inte en kvinnlig hjälte. Oavsett vad alla ordböcker påstår.

Lotten driver företaget La Bohème som bland annat sysslar med konst, konsthantverk och smycken. Utställningen HJÄLTINNA innehåller både kollage och printar foton, nepalesiska dagstidningar, tapet, kunniga Metro-insändare om duvor och östafrikanskt inslagspapper är några av materialen som byggt porträtten i utställningen. Kollagen har även omarbetats digitalt och tryckts i begränsad upplaga. Både original och printar visas i utställningen. Hjärtligt välkomna!

Läs mer om La Bohème

Läs mer om aktuella & tidigare utställningar i Stockholm…

image

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: