12 februari: Jazz afterwork med Zoie Finer duo & grekiska smårätter hos Farbror Nikos

Zoie Finer sjunger jazz på Farbror Nikos café, restaurang, galleri och jazzklubb

På torsdag, 12 februari är det återigen after work på Farbror Nikos restaurang, galleri och jazzklubb. Zoie Finer duo uppträder samtidigt som Farbror Nikos serverar några maträtter från vanliga menyn och några grekiska smårätter speciellt för de återkommande jazzevenemangen.

Grekiska smårätter / meze / mezedes serveras på Farbror Nikos jazzkvällar

Maten börjar serveras klockan 17:00. För bokning av middagsbord ring tel. 08 – 46 200 17. Självklart finns det även alternativ till vegetarianer. Till det kan du välja vin, öl, prosecco, cider, läsk eller mineralvatten.

Runt klockan 18:00 till cirka klockan 20:00 sjunger begåvade Zoie Finer samtidigt som fantastiska Pelle Karlström spelar piano. Zoie är utbildad i diverse musikstilar, främst jazz, pop, rock och visor på bland annat Kungliga Musikskolan.

Fri entré!

Zoie Finer sjunger jazz på Farbror Nikos café, restaurang, galleri och jazzklubb
Zoie Finer sjunger jazz på Farbror Nikos café, restaurang, galleri och jazzklubb (bild: Spyros Vangelakis)

 

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: