6 mars: Jazz afterwork på Farbror Nikos med Anna Louise Andersson duo

Fredag 6 mars klockan 18:00 till 20:00 är du välkommen på en jazz afterwork hos Farbror Nikos restaurang, café & galleri med Anna Louise Andersson jazzduo, äta middag eller bara ta ett glas vin eller öl.

Restaurangen öppnar klockan 17:00. Farbor Nikos kommer att servera ett flertal moderna medelhavsrätter från menyn. Självklart kommer det även att finnas alternativ till vegetarianer. Till det kan du välja vin, öl, prosecco, cider, läsk eller mineralvatten. Middagsbokning på tel. 08 – 46 200 17.

Fantastiska artisten Anna Louise Andersson sjunger samtidigt som begåvade Arnold Rodriguez spelar piano. Fri entré!

Missa inte den här kvällen.

Anna Louise Andersson…

…är en Stockholmsbaserad jazz-och soulsångerska. Hon bor i Sverige sedan 3 år tillb…aka, då hon flyttade hem från USA. Där spenderade Anna Louise 2 år i Los Angeles och 4 år i New York. 2011 tog hon sin examen Bachelor of Fine Arts in Jazz Vocal Performance vid New School University for Jazz and Contemporary Music på Manhattan. Hon har arbetat professionellt som sångerska i London, New York och runt om i Sverige i olika konstellationer, med storband och med sin egen kvintett. Anna Louise kommer i början av 2015 att ge ut sin första EP med egenskriven musik. Med sig har hon några av Sveriges främsta jazzmusiker. På dagarna undervisar Anna Louise elever privat, inom röstteknik och framträdande.

Arnold Rodriguez

En färgstark pianist med mycket passion i sitt uttryck. Arnold föddes i Bogotá, Colombia där han studerade klassiskt piano. I Colombia arbetade han som pianist i olika band inom jazz, afro cuban och brasiliansk musik. 1998 blev han inbjuden att studera jazz på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Under den tiden fick han möjlighet att arbeta med storbandsledaren och jazzmusikern Hector Bingert. Arnold har varit verksam som musiker runt om i Europa och i Sverige, bland annat i musikalen Sound of Musik på Uppsala Stadsteater.

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d