30 april: Jazzsaxofonisten Dimitri Vassilakis gästar Farbror Nikos på International Jazz Day

30 april kan du fira Valborg på ett nytt sätt: Jazz! Klockan 17:00 – 20:00 ska nämligen Farbror Nikos gästas av Dimitri Vassilakis Jazz Quartet samt en jam session för att fira Internationella Jazzdagen. Fritt inträde!

Dimitri Vassilakis Stockholm Quartet består av

En mycket dynamisk, groovy och svängig kvartett – med några av de bästa musikerna i stan spelar jazzstycken från den klassiska repertoaren och populära swing-låtar till New Orleans-blues, jazzrock och nyare/äldre låtar från Dimitris prisbelönta skiva för Candid Records i London och New York.

I anslutning blir det jam session med öppen scen så att huset skakar.

Läs mer om musikerna på Facebook!

image

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: