9 – 30 maj: Wideart – Sebastian Wideroos ställer ut på Farbror Nikos café, galleri & jazzklubb

Den 9:e – 30:e maj ställer Wideart ut sina verk på Farbror Nikos café, galleri och jazzklubb. Wideart använder sig av akryl och sprayfärg inspirerat av graffiti, vilket oftast resulterar i en abstrakt personlig stil.

Med utställningen vill han väcka uppmärksamhet och tankar kring naturens uppkommelse, utveckling och samhörighet. Den röda tråden genom hans målningar är dels det återkommande Wideart-mönstret samt budskapet om den fundamentala sammankoppling som det levande omfattas av.

Vernissage lördag 9 maj kl. 12:00-17:00. Varmt välkomna!

Läs mer om aktuella & tidigare utställningar i Stockholm…

image

image

image

image

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d