12 september: No Paper Jam öppen jazz scen på Farbror Nikos

12 september runt klockan 14:00 till 17:00 är alla sångare och instrumentalister med känsla för jazzimprovisation välkomna till Farbror Nikos restaurang, café och galleri där No Paper Jam inleder en öppen scen.

No Paper Jam består av jazzgitarristen, sångaren och låtskrivaren Andy Fite, bassisten Ulf Åkerhielm och trummisen Sebastian Voegler som sedan 1996 håller i ett jazzjam som de senare döpte till No Paper Jam.

Sedan hösten 2014 inleder de öppna jazz-scenen på Farbror Nikos med ett par låtar innan du med känsla för jazzimpovisation, både sångare och eu som spelar instrument, tar över.

Samtidigt kan du som kommer för att lyssna ta en fika, njuta av Farbror Nikos medelhavsinspirerade varmrätter, soppor och sallader eller dricka ett glas vin / öl / cider / läsk.

image

Publicerad av Konstantin Irina

Marknadschef med fokus på digital tillväxt på Philips, Electrolux, ICA, SCA / Essity och Arbetsförmedlingen. Bloggare och påverkare i Nacka, belönad med utmärkelsen Årets Nackabo, ett demokratistipendium och Arne Nyhammer-stipendiet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s