Dags att smaka på Farbror Nikos mustiga soppor

Nu när det blir kyligare ute är du välkommen att få lite extra värme från Farbror Nikos soppor som är hemlagade, slowfood, vegetariska och till stor del ekologiska.

Sopporna är lagade av Farbror Nikos på restaurangen. De innehåller ingen buljong utan görs på långsamma sättet genom att koka grönsakerna i upp till två timmar. Det är därför de smakar äkta!

Vitlökskryddade tomatsoppan innehåller stora vita bönor, morötter, selleri, basilika. Serveras med rostade mandlar, riven parmesanost och krutonger.

Matiga oreganokryddade linssoppan innehåller morötter, potatistärningar, lagerblad, gullök, vinäger och grekisk olivolja m.m. Serveras med solrosfrön, riven parmesanost och krutonger.

image

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Upptäck mer från Grekiska recept, delikatesser & butiker

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa