November 2015: Cornelia Batalow och Daniel Rudell ställer ut på Farbror Nikos café & galleri

Cornelia Batalow ställer ut på Farbror café, restaurang och galleri

Fram till sista november 2015 gästas Farbror Nikos café, restaurang och galleri av två utställningar värda promenaden i höstregnet: Fotoutställningen 3 kontinenter av Cornelia Batalow, och Daniel Rudells första individuella utställning av målningar i akryl.

“3 kontinenter” en fotoutställning av Cornelia Batalow (lilla lokalen)

Under november ställer Cornelia Batalow ut sin fotoutställning på Farbror Nikos lilla café & galleri på Söder. Utställningen heter “3 kontinenter” där hon har tagit bilder från olika resor från Afrika, Asien och Europa!

Cornelia kommer från en konstnärsfamilj där hon aldrig vetat något annat än att hon ska bli konstnär på något sätt. Hon älskar att resa, och det är när hon reser som får mest inspiration att fotografera, fotografera landskap som vi inte är vana vid, människor man ser på gatan och stämningen som finns runt om oss som vi inte märker. Cornelias foton är aldrig arrangerade utan det hon ser som intressant vill hon att ni också ska ta del av. Bilderna finns att köpa!

Läs mer om aktuella & tidigare utställningar i Stockholm…

Detta bildspel kräver JavaScript.

Utställning av Daniel Rudell (stora lokalen)

Detta är Daniels första individuella utställning. Han målar abstrakt. Målningarna är färgstarka och gjorda i akryl. Samtliga målningar kommer att vara till försäljning. Vernissage på lör den 14:e november. Varmt välkomna!

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: