Rebecka Nyberg ställer ut Parade Of Lights – Rebecka Nyberg

Tavla av Rebecka Nyberg

Rebecka Nyberg gästar 2 till 30 nov Farbror Nikos café & galleri på Katarinavägen 19 i Stockholm med utställningen Parade Of Lights. 5 november, kl. 13:00 bjuder Rebecka Nyberg på vernissage och live painting.

Rebecka Nyberg målar i akryl och hämtar inspiration från magiska leken mellan linjer, former, färger, berättelser och drömmar. Rebecka Nyberg härstamnar från Kiruna och flyttade vintern 2011 till Stockholm.

Läs mer om aktuella & tidigare utställningar i Stockholm…

Tavla av Rebecka Nyberg
Tavla av Rebecka Nyberg

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d