1-29 september: Lill Sjöström ställer ut bildvävar och akvareller

Varmt välkommen 1 till 29 september 2017 på Lill Sjöström utställning med bildvävar och akvareller på Farbror Nikos café & galleri vid Slussen. Vernissage lördag 2 september 2017 klockan 12:00 – 16:00.

Kontraster mellan mörkt och ljust i landskap och i städer. Bildvävar och akvareller av skymningar och ljus i mörker.

Lill väver i ullgarn, målar, mest akvarell, fotograferar och skriver lite. ”Jag har alltid ritat, tecknat och målat. Började måla ”på riktigt” år 2000. Hon har sedan dess gått kortare kurser för bl a Morten Paulsen, Arne Isacsson, Lars Holm, Carina Wall, AnneLie Ljung och Peter Ojstersek på Väsby konsthall, Edsviks konsthall, Nösund på Orust och Gerlesborgsskolan i Bohuslän” säger Lill.

Läs mer om aktuella & tidigare utställningar i Stockholm…

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d