Sylvia Martens ställer ut på Farbror Nikos Café & Galleri 3 – 28 februari

3 -28 februari 2018 gästas Farbror Nikos café & galleri av Sylvia Martens fotoutställning “Obesökta platser”. Utställningen har öppet vardagar kl 8:00 – 18:00.

3 februari kl. 13:00 – 16:00 är det vernissage och därmed även lördagsöppet på Farbror Nikos klockan 11:00 – 17:00.

Så här skriver fotografen om utställningen:

En mur med sprickor, gammalt glas som kvällssolen lyser igenom, rost som sprider sig i mönster, årtionden av regn som ger bilden av trädstammar på betongens yta – i allt det förgängliga runtomkring oss finns även skönhet och små miniatyrvärldar. Se landskapen i väggarna med flagad färg och i tidens spår.

Fototekniken är inte viktig i min bildvärld. Det suddiga och teknikbefriade tillför oftast något jag inte medvetet sökt i bilden från början och är därför som en välkommen medhjälpare.

Jag har fotograferat sedan 2007, främst växter för olika trädgårdsreportage med en digital systemkamera. Men de senaste åren har jag använt en liten praktisk digital kamera för att passa på när tillfällen erbjuds under promenader i naturen eller olika städer i Europa och Sverige.

Läs mer om aktuella & tidigare utställningar i Stockholm…

Fotografi av Sylvia Martens
Fotografi av Sylvia Martens

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d