Dina Evenéus & Marica Lindblad ställer ut i mars på Farbror Nikos café & galleri

I mars ställer Dina Evenéus & Marica Lindblad ut i på Farbror Nikos café & galleri och bjuder på både mer lekfulla tavlor och fantastiska landskap.

Dina Evenéus, född -60 har fotografisk utbildning och även gått på Basis i Stockholm. Har på 80-talet arbetat som illustratör. Målar i akvarell, akvarell- och kol, olja tusch och målar även med sprayfärg.

”För mig är färgen och uttrycket viktigast. Formen kommer i andra hand. Om målningen har en riktning är det övriga sekundärt. Det tycker jag är spännande.” Läs mer på www.dinaeveneus.se

Marica Lindblad, född -67 gått Social linje med estetisk inriktning. Fil kand i företagsekonomi med inriktning Organisation, Stockholms Universitet. Tidigare arbetat som förlagsredaktör. Är idag kommunalråd för Miljöpartiet de Gröna i Huddinge. Marica målar i akvarell och akryl.

”Jag tycker om att skildra naturens olika element, och för mig spelar vatten och havet en betydelsefull roll i mitt liv. Vattnet ger liv och tar sina egna vägar, och jag är ödmjuk inför alla dessa livsavgörande vatten vi omges av!” Läs mer på maricalindblad.wix.com/minsida

Publicerad av Konstantin Irina

Marknadschef med fokus på digital tillväxt på Philips, Electrolux, ICA, SCA / Essity och Arbetsförmedlingen. Bloggare och påverkare i Nacka, belönad med utmärkelsen Årets Nackabo, ett demokratistipendium och Arne Nyhammer-stipendiet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s