Dina Evenéus & Marica Lindblad ställer ut i mars på Farbror Nikos café & galleri

I mars ställer Dina Evenéus & Marica Lindblad ut i på Farbror Nikos café & galleri och bjuder på både mer lekfulla tavlor och fantastiska landskap.

Dina Evenéus, född -60 har fotografisk utbildning och även gått på Basis i Stockholm. Har på 80-talet arbetat som illustratör. Målar i akvarell, akvarell- och kol, olja tusch och målar även med sprayfärg.

”För mig är färgen och uttrycket viktigast. Formen kommer i andra hand. Om målningen har en riktning är det övriga sekundärt. Det tycker jag är spännande.” Läs mer på www.dinaeveneus.se

Marica Lindblad, född -67 gått Social linje med estetisk inriktning. Fil kand i företagsekonomi med inriktning Organisation, Stockholms Universitet. Tidigare arbetat som förlagsredaktör. Är idag kommunalråd för Miljöpartiet de Gröna i Huddinge. Marica målar i akvarell och akryl.

”Jag tycker om att skildra naturens olika element, och för mig spelar vatten och havet en betydelsefull roll i mitt liv. Vattnet ger liv och tar sina egna vägar, och jag är ödmjuk inför alla dessa livsavgörande vatten vi omges av!” Läs mer på maricalindblad.wix.com/minsida

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: