Fanny Larsson ställer ut Färgfylld närvaro på Farbror Nikos – utställning.

Konstnären Fanny Larsson ställer ut Färgfylld närvaro av konstnären Fanny Larsson på Farbror Nikos café & galleri. Utstllningen pågår hela okt. 2019.

Så här skriver Fanny Larsson

Jag målar för att fånga närvaro och känsla fri ifrån tanke. Varje tavla tar flera månader att göra klar.

Expressionismen och det impulsiva barnasinnet inspirerar mig. Vattnets konstanta rörelser tillsammans med intryck av olika kulturer är också en källa för min kreativitet. Jag målar i akrylfärg och experimenterar med mixed media som tyg, sand och spackel.

Med lång erfarenhet vägleder jag dig till att välja en tavla som känns rätt för dig och ditt hem. Jag har en konstutbildning i Barcelona. Mina tavlor har visats på flera solo och grupputställningar i Stockholm och Barcelona. I dagsläget har jag min ateljé i centrala Stockholm där jag även håller kreativa workshops.

Fanny Larsson
Fanny Larsson

Det här får du när du köper en tavla av Fanny Larsson

  • Tips på vilken tavla du ska välja efter dina önskemål. 
  • Världens enda exemplar av en unik tavla som målats för hand under flera månader.
  • Ett gratis konsttryck och halva priset på den populära workshopen Kreativ Kickoff!

Mer om Fanny Larsson

Välkommen även till Fanny Larssons ateljé på Karlbergsvägen 66 i Vasastan, Stockholm på www.fannylarsson.com.

Läs mer om aktuella & tidigare utställningar i Stockholm…

Tavla av Fanny Larsson
Tavla av Fanny Larsson
Tavla av Fanny Larsson
Tavla av Fanny Larsson
Tavla av Fanny Larsson
Tavla av Fanny Larsson

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d