Färgfylld närvaro: Utställning av Fanny Larsson på Farbror Nikos café & galleri

Oktober månaden ut är du välkommen att titta på konstutställningen Färgfylld närvaro av konstnären Fanny Larsson på Farbror Nikos café & galleri på Katarinavägen 19.

Så här skriver konstnären:

Jag målar för att fånga närvaro och känsla fri ifrån tanke. Varje tavla tar flera månader att göra klar.

Expressionismen och det impulsiva barnasinnet inspirerar mig. Vattnets konstanta rörelser tillsammans med intryck av olika kulturer är också en källa för min kreativitet. Jag målar i akrylfärg och experimenterar med mixed media som tyg, sand och spackel.

Med lång erfarenhet vägleder jag dig till att välja en tavla som känns rätt för dig och ditt hem. Jag har en konstutbildning i Barcelona. Mina tavlor har visats på flera solo och grupputställningar i Stockholm och Barcelona. I dagsläget har jag min ateljé i centrala Stockholm där jag även håller kreativa workshops.”

Det här får du när du köper en tavla:

  • Tips på vilken tavla du ska välja efter dina önskemål. 
  • Världens enda exemplar av en unik tavla som målats för hand under flera månader.
  • Ett gratis konsttryck och halva priset på den populära workshopen Kreativ Kickoff!

Välkommen även till hennes ateljé på Karlbergsvägen 66 i Vasastan, Stockholm på www.fannylarsson.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s