December 2019: Sophie Hallberg Jansson ställer ut Roots på Farbror Nikos café & galleri

Konståret på Farbror Nilos café & galleri på Katarinavägen 19 på Södermalm avslutas med konstutställningen Roots av Sophie Hallberg Jansson.

Denna utställning kallar Sophie för ”Roots”. Akryl och akvarell möts i en kollision av kontraster, färger, mörker och ljus i naturen.

Målningarna skapar en helhet tillsammans men talar även var och en för sig själv. En liten hyllning till vår natur som var början till allt vi är och har i dagens samhälle och som fortfarande har stor inverkan på oss. Haven, skogarna och våra årstider. Våra rötter.

Tekniska motiv

I de flesta av Sophiesmålningar och illustrationer målar hon gärna olika typer av ljussättningar och du kan oftast se olika typer av kontraster mellan skuggor och ljus, oavsett vilken teknik hon använt sig utav.

Med en förkärlek för skog och vackra vyer är naturen Sophies främsta inspiration.

Kontakt & försäljning

På Sophies instagramkonto sophieskonst kan du se flera av hennes verk och alster och det kommer att dyka upp fler.

Där finns även en mängd illustrationer. Samtliga verk på utställningen är till salu och de är alla original. Kontakta Sophie på sophie_hj@hotmail.com eller skicka ett meddelande på hennes instagram om du är intresserad eller har övriga frågor.

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: