15 % pensionärsrabatt på lunch & fika hos Farbror Nikos café & galleri

1 december 2019 till 30 november 2020 får du som är över 65 år 15 % seniorrabatt på all mat och fika hos grekiska restaurangen Farbror Nikos café & galleri nära Slussen på Södermalm om du gästar oss på vardagar klockan 9:00 – 11:00 eller klockan 13:00 – 15:30. Välkommen!

Seniorrabatt / pensionärsrabatt 2019 & 2020

Grekiska restaurangen Farbror Nikos café & galleri samarbetar med Södermalms stadsdelsförvaltning fram till 30 november för att “skapa bättre förutsättningar för social gemenskap, men också belysa måltidernas betydelse när det kommer till att bevara hälsa och styrka hos äldre”, säger Felicia Granath, kommunikatör på stadsdelsförvaltningen, till StockholmDirekt.

Därför erbjuder Farbror Nikos café & galleri nu

Snabbtitt i Farbror Nikos meny

Grekiska restaurangen Farbror Nikos café & galleri på Södermalm serverar klassiska grekiska varmrätter, matiga sallader och mustiga soppor. Några klassiker är hemlagad moussaka, halloumisallad och linssoppa. Självklart finns alternativ för dig som är gluten- eller laktosintollerant, vegetarian eller vegan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: