Juni 2020: Kristín Lárusdóttir ställer ut på Farbror Nikos café & galleri

Välkommen hela juni 2020 till Kristín Lárusdóttirs utställning “Aurora” på Farbrors Nikos café & galleri.

Kristín Lárusdóttir är isländsk och bosatt i Stockholm. Hon har gått kurser i skapande på Stockholms Södra Folkhögskola och har ställt ut sina bilder på Vintersalongen i Nackas Konsthall och på Blackebergs bibliotek.

“Jag använder mest akvarell, tusch och bläck och beskriver min konst som lekfull, spontan, abstrakt och mångbottnad. När jag målar eller ritar bearbetar jag känslor och sinnesstämningar och oftast vet jag inte vad det blir på pappret förrän det är klart”, säger Kristín.

“Jag tror att alla kan skapa i olika former och uttryck, det är ett grundläggande mänskligt behov som bor i oss alla är jag övertygad om!”, förklarar hon avslutningsvis.

Läs mer om aktuella & tidigare utställningar i Stockholm…

Passa på samtidigt som du tittar på utställningen att äta dagens lunch på vår grekiska restaurang på Södermalm där du hittar bland annat gyros, halloumisallad, grekisk sallad och äkta grekisk tzatziki.

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: