Buss 2, 3 & 53 stannar igen på Katarinavägen när Guldbron öppnar

Buss 53 på Henriksdalsberget

26 oktober kl. 05:00 öppnas Katarinavägen återigen för busstrafiken som varit avstängd pga ombyggnaden av Slussen. Det blir lättare då att ta sig till grekiska lunch restaurangen Farbror Nikos med linje 2, linje 3 och linje 53.

Buss linje 2, 3, 53, 93 & 96

Bussarna 2, 3, 53, 93 och 96 går från och med 26 oktober inte längre via Medborgarplatsen och Söderledstunneln utan via Katarinavägen. Därmed blir busshållplatserna Medborgarplatsen, Björns trädgård och Nytorgsgatan på Södermalm indragna.

Nya hållplatser som öppnas 26 oktober för linje 2, 3, 53, 93 och 96 är Tjärhovsplan samt nya hållplatslägen vid Slussen på Katarinavägen, som är bara 50 meter ifrån vår lunch restaurang Farbror Nikos café & galleri på Katarinavägen 19.

Buss linje 71

Buss 71 kommer som hittills stanna vid Glasbruksgatan, också 50 meter ifrån lunch restaurangen Farbror Nikos café & galleri.

Buss linje 491, 492, 496 och 497

Direktbussarna mellan Nacka / Värmdö och Stockholm C går inte heller längre via Söderledstunneln utan kör istället via Katarinavägen. De avgångar som tidigare stannat på Södermalmstorg vid Slussen får nya hållplatslägen på Katarinavägen.

Lunch på Farbror Nikos uteservering på Katarinavägen vid Slussen

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: