McDonalds Slussen – söker du McDonalds Slussen frukost öppettider

Kaffe, bulle & annat gott till frukost hos Farbror Nikos vid Slussen på Södermalm

Letar du öppettider för frukost & lunch på McDonalds Slussen med adress Katarinavägen 1-3? McDonalds Slussen har stängt. Så kom till Farbror Nikos!

McDonalds Slussen serverade frukost med bl.a. McMuffins, ekologiska ägg, pannkakor, kaffe, mackor och klassisk Big Mac. Många gillade också deras lunch och middag med hamburgare, Chicken Tasty, McVegan, pommes frites och annat gott.

Fastighetsägaren Atrium renoverar byggnaden som gör att McDonalds, Gondolen och Sushi huset fick stänga.

Ny McDonalds Slussen-adress okänd

McDonalds Slussen kommer efter renoveringen av lokalerna på Katarinavägen 1-3 inte att återöppna i samma lokaler. Det kommer alltså att bli en ny adress i trakten. Ännu är det inte känt var exakt och när McDonalds Slussen ska slå upp sina portar igen.

Cappuccino från Zoégas hos Farbror Nikos
Cappuccino från Zoégas hos Farbror Nikos

Ät frukost på Farbror Nikos på Katarinavägen 19 istället

Om du ändå är i närheten av Slussen och sugen på frukost så ligger Farbror Nikos på Katarinavägen 19. Vi har öppet vardagar from klockan 9:00. Hos oss kan du köpa & ta med bl.a.

Ät lunch på Farbror Nikos: Gyrostallrik, matiga sallader, soppor m.m.

Om du är sugen på bra lunch vid Slussen för att äta på plats eller ta med så har Farbror Nikos bl.a. gyrostallrik (grekisk kebab) med fläskkött, grillad halloumi eller kyckling, halloumisallad, vegansallad, tomatsoppa, linssoppa m.m.

  • Farbror Nikos smaskiga gyrostallrik med gyros på fläskkött (grekisk kebab), bulghur, äkta grekisk tzatziki, pitabröd istället för pommes, rödlök, tomat, sallad och citronskiva
  • Farbror Nikos vegetariska gyrostallrik med gyros på grillad halloumi, bulghur, äkta grekisk tzatziki, pitabröd istället för pommes, rödlök, tomat, sallad och citronskiva
  • Farbror Nikos gyrostallrik med gyros på grillkryddad kycklingfilé (kycklinggyros), bulghur, äkta grekisk tzatziki, pitabröd istället för pommes, rödlök, tomat, sallad och citronskiva

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: