Mars 2021: Annie Helin utställning på Södermalm

Annie Helins tavla Life i konstutställningen på Farbror Nikos på Söder

Annie Helin med sin utställning Det är bara vatten gästar 4 till 31 mars Farbror Nikos på Katarinavägen 19 i Slussen på Söder.

Gripande utställning på Söder

Det är bara vatten är en gripande utställning av Annie Helin med ett dubbeltydigt namn. Både färger, former och uttryck i tavlorna kan associeras till hav och vattendrag men skrapar man på ytan är utställningen mycket djupare än så.

Vatten kommer i olika former, såsom hav, regn, tårar, svett och snö. Utställningen tar dig in i en värld där du får besöka känslor och vyer som anammar vattnet i alla dess former.

Viljestarka verk mixas med abstrakta naturmotiv och tolkningar av känslor, sinnesstämningar, hårda sanningar och önskningar som visualiseras.

Annie Helin målar i acryl och blandteknik
Annie Helin målar i acryl och blandteknik

Annies Acrylic Art

Annie Helin målar med en intuitiv process där känslor och stundens nyfikenhet står i fokus under skapandeprocessen. Hon målar i akryl och blandteknik.

Spackel, lim och papper är vanliga komponenter i hennes konstverk. Ofta har verken mer än 20 lager färg och tar lång tid att skapa för att hitta precis rätt uttryck för varje individuell tavla.

Tavlan Barcelona av Annie Helin
Annie Helins tavla Barcelona i konstutställningen på Farbror Nikos på Söder

Mer om Annie Helin

Se mer av Annies verk på anniesacrylicart.com, instagram.com/annies_acrylicart/ och facebook.com/anniesarylicartwork/.

Tavlan Sunrise av Annie Helin
Tavlan Sunrise av Annie Helin

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: