Tiffany Leiderby utställning In honour of Earth

22 juni till och med 9 juli gästas Farbror Nikos stora utställningslokal av In honour of Earth, en utställning av Tiffany Leiderby.

Tiffany visar upp målningar gjorda i olja, acryl och även naturliga jordoljefärger från Earthpaint. Konstnären är mån om jorden, klimat och djur.

Tiffany Leiderby inspireras av vackra miljöer

Tiffany Leiderby har fått inspiration från jordens vackra miljöer, färger och natur. Konstnären förklarar så här:

Jag vill tillägna min konst till vår jord för att den är så revolutionerande magisk och förmedla skönheten i den utsatta planeten, och inspirera mina åskådare att skydda och bevara vår jord. Vi använder ”överlevnad” som en ursäkt till att missbruka jordens tillgångar, resurser som påverkar vårt klimat negativt istället för att värna om den.

En av tavlorna som Tiffany Leiderby visar på Farbror Nikos
En av tavlorna som Tiffany Leiderby visar på Farbror Nikos

Fler utställningar på Farbror Nikos

Farbror Nikos gästas regelbundet av etablerade och mer nischade konstnärer. Här hittar du information om tidigare utställningar i Stockholm på Farbror Nikos och hur du själv kan ställa ut konst hos oss på Södermalm.

Utställning & lunch

Du är välkommen att besöka Farbror Nikos för att titta på hennes utställning, äta lunch, fika eller ta ett glas vin eller öl. På vår meny finns klassiska grekiska varmrätter, sallader och soppor, glutenfri lunch och vegetariska alternativ.

Farbror Nikos utservering - grekisk restaurang på Söder
Farbror Nikos uteservering – grekisk restaurang på Söder

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: