Rosanna Sundin visar känslosamma självporträtt

Rosanna Sundin gästar i september 2021 vår galleri på Södermalm med en utställning som visar känslosamma självporträtt i akryl och olja.

Självporträtt av Rosanna Sundin
Självporträtt av Rosanna Sundin

Vad vill Rosanna Sundin uppnå med sina tavlor?

“När jag var liten var prinsessor av alla slag det enda som jag gillade att rita och jag gissar att jag fortfarande gör det men på ett annorlunda sätt. På mitt eget sätt”, förklarar Rosanna.

Hennes konst kan beskrivas som känslosamma självporträtt som återspeglar hennes stämningar från en dag till en annan. Färgerna hon använder är ljusa för att påminna andra om att bli glada igen när de är nere.

Självporträtt av Rosanna Sundin

Vilken teknik använder Rosanna?

Rosannas Sunding tavlor är målade i olja och akryl med olika slags verktyg som hon tycker är användbara i skapandeprocessen. Men det mesta är målat med borstar och fingrar.

Kontakta Rosanna Sundin

Om du vill veta mer om Rosannas konst, se flera verk eller vill köpa någon tavla, så kan du kontakta henne direkt på rosannasundin@gmail.com eller instagram.com/artsbyrosie.

Fler utställningar på Farbror Nikos

Farbror Nikos har gästats av många utställningar. Tittar här på tidigare konstutställningar samt hur du själv kan ställa ut hos oss.

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: