Åsa Svensson ställer ut på Farbror Nikos i oktober

Tavla av Åsa Svensson

I oktober gästas Farbror Nikos café & galleri av en konstutställning av Åsa Svensson som redan har ställt ut i bl.a. Skövde, Stockholm och Jämtland.

Konstnären Åsa Svensson har studerat på Hjo konstskolan.

“För mig är konst en form av terapi. Genom färger får min själ, den inre kärnan tala. Min konst handlar bland annat om kärleken till livet, att vara här och nu och omfamna allt som existerar och alla känslor, exempelvis sorg som blir till något vackert. Den handlar om att ge kärlek till sig själv”, förklarar Åsa.

“Det ger mig skaparglädje att utmana mig, testa olika material och se vilken effekt det kan ge. Jag målar oftast med akryl där jag blandar olika material som exempelvis tyg, pärlor och plastblommor”, förklarar hon vidare.

Mer av hennes konst kan du se på asasvenssonart.com

Utställning & lunch?

Du är välkommen att besöka Farbror Nikos för att titta på hennes utställning, äta lunch, fika eller ta ett glas vin eller öl. På vår meny finns klassiska grekiska varmrätter, sallader och soppor, glutenfri lunch och vegetariska alternativ.

Publicerad av Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: