10 december: Pancho Riquelme spelar latinamerikansk gitarr på Farbror Nikos café & galleri

10 december, kl. 18:00 – 22:00 spelar Pancho Riquelme och gästartisten Pablo Donaldo gitarrbaserade gamla och nya låtar åt det latinamerikanska hållet med inslag av folklore, bossanova och jazz-fusion. Vi kommer även att ha den prisbelönte poeten Ahmad Alsoure med oss på besök från Karlsborg. Hans dikter han nyligen (även) börjat skriva och framföra påFortsätt läsa “10 december: Pancho Riquelme spelar latinamerikansk gitarr på Farbror Nikos café & galleri”

12 september: No Paper Jam öppen jazz scen på Farbror Nikos

12 september runt klockan 14:00 till 17:00 är alla sångare och instrumentalister med känsla för jazzimprovisation välkomna till Farbror Nikos restaurang, café och galleri där No Paper Jam inleder en öppen scen.

2 – 31 april: Art exhibition for cool people av Anna Gyllenklev hos Farbror Nikos

Andra till sista april 2013 visar Anna Gyllenklev sin utställning Art exhibition for cool people på Farbror Nikos café och galleri. Detta är en utsällning är till för alla. För de som älskar former, färger och livet. För de som vill ha inspiration, titta på någonting och ha det gott. För de som inte förstårFortsätt läsa “2 – 31 april: Art exhibition for cool people av Anna Gyllenklev hos Farbror Nikos”

15 december: George Truly of Stockholm insamling hos Farbror Nikos

15 december klockan 14:30 – 18:00 håller George Truly of Stockholm en insamling för ensamkommande flyktingsbarn i Stockholm samt Stockholms härbärgen.

Fetaostens dag på Farbror Nikos – fira fetaostens dag

Lördag, 15 oktober firas fetaostens dag i Sverige – en dag för Greklands mest kända ost och huvudingrediens i grekisk sallad, i fillodegspajer, på mackor och på grillen. Sedan 2002 är produktnamnet feta (grekiska φέτα) skyddat och får enligt EU-lagstiftning bara användas för ostar som produceras på traditionellt vis; görs i vissa delar av GreklandFortsätt läsa “Fetaostens dag på Farbror Nikos – fira fetaostens dag”