Mars 2021: Annie Helin utställning på Södermalm

Annie Helin med sin utställning Det är bara vatten gästar 4 till 31 mars Farbror Nikos på Katarinavägen 19 i Slussen på Söder. Gripande utställning på Söder Det är bara vatten är en gripande utställning av Annie Helin med ett dubbeltydigt namn. Både färger, former och uttryck i tavlorna kan associeras till hav och vattendragFortsätt läsa “Mars 2021: Annie Helin utställning på Södermalm”

Feb 2021: Pelle Johansson utställning på Södermalm – konstutställning

I februari håller Pelle Johansson en konstutställning på Farbror Nikos café & galleri på Katarinavägen 19 på Södermalm i Stockholm. Så här skriver Pelle Johansson om sin utställning: “Min inspiration kommer från gamla bilder, tider eller från en tanke som bara kommer. Jag blir också inspirerad av något jag sett på TV eller bilder frånFortsätt läsa “Feb 2021: Pelle Johansson utställning på Södermalm – konstutställning”

Jan 2021: Konstutställning Opposites attract hyllar kända kvinnor

Nya konståret på Södermalm Stockholm inleds med Sara Stenvis konstutställning Opposites attract. Tavlorna är en hyllning till en rad kända kvinnor. Det intressanta är inte att det är två kvinnor som porträtteras i en kärleksfull bild utan att kvinnorna kommer ifrån olika politiska inriktningar eller trosuppfattningar. Trots det möter de varandra i en lekfull bild.Fortsätt läsa “Jan 2021: Konstutställning Opposites attract hyllar kända kvinnor”

December 2020: Utställningen Nät-verk av Pia Forsberg–Godée & Hans Godée

1 december, klockan 11:00 – 14:00 håller Pia Forsberg–Godée & Hans Godée vernissage på grekiska restaurangen Farbror Nikos vid Slussen på Södermalm för kommande utställningen Nät-verk. Nät-verk är en abstrakt konstutställning med lekfulla och färgstarka uttryck i olika material. Utställningen pågår fram till 23 december 2020. Läs mer om aktuella & tidigare utställningar i Stockholm…Fortsätt läsa “December 2020: Utställningen Nät-verk av Pia Forsberg–Godée & Hans Godée”

Nov 2020: Shamal Gameel ställer återigen ut på Farbror Nikos

I november 2020 har Shamal Gameel återigen en konstutställning på grekiska lunchrestaurangen Farbror Nikos café & galleri på Södermalm. Konsten som ställs ut är handmålade tavlor i olje- eller akrylmålningar. Motiven är för det mesta vackra svenska landskap, men även en del annat. Läs mer om aktuella & tidigare utställningar i Stockholm… Luncha hos FarbrorFortsätt läsa “Nov 2020: Shamal Gameel ställer återigen ut på Farbror Nikos”

Oktober 2020: Bilder på vackra män ställs ut på Farbror Nikos

Vackra pojkar, vackra män, sjunger Rikard Wolff. Och målade bilder på vackra män är temat för konstutställningen av Leon Wahlberg i oktober. Leon har redan i september ställt ut i Farbror Nikos lilla café-lokal på Katarinavägen 19 på Södermalm. Men i oktober tar konstnären även även stora restaurang-lokalen. Läs mer om Leon Wahlbergs utställning VernissageFortsätt läsa “Oktober 2020: Bilder på vackra män ställs ut på Farbror Nikos”