Tripadvisor: Farbror Nikos bästa grekiska restaurangen på Söder?

Tripadvisor har gjort en lista med de bästa grekiska restaurangerna på Söder. Bland bästa 10 grekiska restaurangerna på Söder finns Farbror Nikos. 18 gäster har betygsatt dagens lunch på Farbror Nikos café & galleri på Tripadvisor med fyra av fem stjärnor. “Jag tog moussaka som var mycket god, sallad, gott bröd och välsmakande tzatziki till.Fortsätt läsa “Tripadvisor: Farbror Nikos bästa grekiska restaurangen på Söder?”

Thatsup: Farbror Nikos bästa grekiska restaurangen i Stockholm?

Restaurangguiden thatsup har listat de 10 bästa grekiska restauranger i Stockholm. Farbror Nikos är en av de 10 bästa grekiska restaurangerna i Stockholm. “Det grekiska medelhavsköket bjuder inte bara på skön semesterkänsla som får oss att längta till de soliga öarna”, skriver thatsup. 6:e bästa grekiska restaurangen i Stockholm Farbror Nikos café & galleri listasFortsätt läsa “Thatsup: Farbror Nikos bästa grekiska restaurangen i Stockholm?”

Vepa vid Slussen skvallrar om Farbror Nikos för turisterna

Du som tar vägen från Södermalmstorg till Farbror Nikos café & galleri över den öppna “Slussen-gruvan” har kanske sett veporna för caféet. De är på engelska, alltså mest för turister, och berättar om Farbror Nikos utbud samt betyg på Facebook, TripAdvisor och BuzzFeed.

Farbror Nikos restaurang, café & galleri finns nu med restaurangguiden Vegan i stan

Om du gillar Farbror Nikos veganska utbud är du välkommen att betygsätta eller skriva en recension på veganska restaurangguiden Vegan i stan.

Farbror Nikos på plats 8 i Amerikanska webbmagasinet BuzzFeeds topplista med Stockholms bästa matställen

Amerikanska nätmagasinet BuzzFeed har bett sina läsare att ranka Stockholm’s bästa matställen där du blir mätt och nöjd för under 100-lappen. Farbror Nikos restaurang, café & galleri hamnar där på plats 8.