Utkörning mat Stockholm – Bolt Food Aptit.se Godsmak

Utkörning av mat med Bolt Food, Aptit.se & Godsmak i Stockholm till Södermalm, Östermalm, Vasastan, Norrmalm… Beställ grekisk mat online för hemkörning.

Grekiska restaurangen Farbror Nikos på Katarinavägen 19 i Slussen erbjuder säker, snabb och bekväm leverans till hem & jobb

Snabb & bekväm hemkörning av mat i hela Stockholm med Bolt Food, Foodora och Godsmak
Bra kundbetyg för lunch & hemkörning mat från Farbror Nikos med Bolt Food, Foodora & Goodsmak

Bäst utkörning av mat i Stockholm?

I Stockholm finns det ett 10-tal företag som erbjuder hemkörning av mat (frukost, lunch, middag eller fika) från caféer, pizzerior och restauranger i Stockholm. Så du får själv välja vad som passar dig bäst utifrån leveransavgift och leveransområde.

Farbror Nikos erbjuder i alla fall hemkörning av mat med Bolt Food, Foodora och Godsmak.

Bolt Food finns bara som app för Android och iPhone. De kör ut mat från Farbror Nikos inom tullarna. De säger att de har billigast leverans i Stockholm, runt 39 kronor.

Aptit.se erbjuder hemkörning av mat från Farbror Nikos i hela Stockholms innerstan till grupper och större sällskap. De har även fakturering.

Godsmak kör ut mat från Farbror Nikos inom tullarna. De passar bäst för större beställningar och företag. Leveransavgiften är högre med avbeställning några timmar innan.

Snabb & bekväm hemkörning av mat i hela Stockholm med Bolt Food, Foodora och Godsmak
Snabb & bekväm utkörning av mat i hela Stockholm med Bolt Food, Foodora och Godsmak (Foto av cottonbro pu00e5 Pexels.com)

Beställ hemleverans direkt i social media

Du kan beställa hemkörning från Farbror Nikos direkt i social media:

Lämna ett svar

%d