Utkörning mat Stockholm m Bolt Food & Foodora – utkörning mat

Utkörning av mat med Bolt Food, Foodora & Godsmak i Stockholm till Södermalm, Östermalm, Vasastan, Norrmalm… Säker hemkörning av mat från Farbror Nikos.

Snabb & bekväm hemkörning av mat i hela Stockholm med Bolt Food, Foodora och Godsmak
Bra kundbetyg för lunch & hemkörning mat från Farbror Nikos med Bolt Food, Foodora & Goodsmak

Bäst hemkörning av mat i Stockholm med Bolt Food eller Foodora?

I Stockholm finns det ett 10-tal företag som erbjuder utkörning av mat (frukost, lunch, middag eller fika) från caféer, pizzerior och restauranger i Stockholm. Så du får själv välja vad som passar dig bäst. Farbror Nikos erbjuder i alla fall hemkörning av mat med Bokt Foid, Foodora och Godsmak.

Bolt Food finns bara som app för Android och iPhone. De kör ut mat från Farbror Nikos inom tullarna. De säger att de har billigast leverans i Stockholm, runt 39 kronor.

Foodora kör ut mat från Farbror Nikos mest på Södermalm (utom väster om Långholmsgatan), i Gamla stan och även City. Leveransavgiften varierar men är runt 29 eller 39 kronor. Lätt att avbeställa.

Godsmak kör ut mat från Farbror Nikos inom tullarna. De passar bäst för större beställningar och företag. Leveransavgiften är högre med avbeställning några timmar innan.

Snabb & bekväm hemkörning av mat i hela Stockholm med Bolt Food, Foodora och Godsmak
Snabb & bekväm hemkörning av mat i hela Stockholm med Bolt Food, Foodora och Godsmak (Foto av cottonbro pu00e5 Pexels.com)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: