Steka halloumi till halloumiburgare eller halloumisallad är enkelt. Här är hemligheten bakom att steka halloumi utan att stekt halloumi bränns vid och blir hård. 8 tips för att steka halloumi steg för steg Så här bör du steka halloumi steg för steg så att din hallomi inte blir för hård, faller sönder, stänker eller brännsFortsätt läsa “Steka halloumi – 8 tips att steka halloumi utan krångel”
Kategoriarkiv: tillbehör
Tzatziki – hur mycket vitlök ska äkta tzatziki innehålla?
Tzatziki är en grekisk sås som har blivit en svensk klassiker. Men hur mycket vitlök ska äkta grekisk tzatziki som du äter till dagens lunch eller middag egentligen innehålla? Några gillar mycket vitlök & några inte någon vitlök alls i tzatziki. Men bästa tzatziki receptet från grekiska lunch restaurangen Farbror Nikos på Södermalm är 3-4Fortsätt läsa “Tzatziki – hur mycket vitlök ska äkta tzatziki innehålla?”