Utställningar i Stockholm – Farbror Nikos galleri – utställningar

Utställningar i Stockholm finns det många. På Farbror Nikos galleri håller många konstnärer som inte är så etablerade sina utställningar i Stockholm.

De flesta konstnärer ställer ut målade tavlor i olja, acryl och akvarell. Det kan vara tavlor på Stockholm, svenska landskap, mönniskor, djur, byggnader m.m. men även mer abstrakta bilder. Men även fotografer, illustratörer och textilkonstnärer ställer ut hos oss.

Aktuella utställningar i Stockholm på Farbror Nikos café & galleri

  • Åsa Svensson ställer ut på Farbror Nikos i oktober
    I oktober gästas Farbror Nikos café & galleri av en konstutställning av Åsa Svensson som redan har ställt ut i bl.a. Skövde, Stockholm och Jämtland.
  • Anna-Karin Svedjestrand sommar utställning på Södermalm
    Anna-Karin Svedjestrand med en utställning på temat tigrar i kända Stockholmsmiljöer gästar Farbror Nikos på Söder maj – juli 2022. Anna-Karin började måla i tjugoårsåldern. Då gick hon på Sunderby FHSK utanför Luleå där hon studerade konst. Efter det har hon målat och ställt ut under hela sitt liv. Anna-Karin är 52 år idag. Det … Läs mer

Tidigare utställningar i Stockholm på Farbor Nikos café & galleri

Klicka här för att läsa om tidigare utställningar i Stockholm

Vill du ställa ut konst i Stockholm på Södermalm?

Om du vill ställa ut konst i Stockholm så har Farbror Nikos café & galleri en större matsal och en mindre bakficka som du kan använda för att ställa ut konst, för vernissager, föredrag, bokpresentationer m.m.

Du kan boka stora, lilla eller både lokaler en månad i taget. Utställningen har öppet när Farbror Nikos har öppet men för vernissage och andra tillställningar kan du även fråga om andra tider.

Så ställer du ut hos oss

Om du är intresserad av att ställa ut konst i Stockholm, så hör av dig till Sophia Michailos (sophia.michailos@gmail.com).

Vi ser till att utställningarna annonseras ut på Facebook, Instagram, Google, Visit Stockholm, Gratis i Stockholm, Vad händer Ii Stockholm, Mitt i Södermalm etc.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: